Kežmarčania začali s 23 hráčmi, prioritou udržanie v extralige

28.04.2008 Kežmarok

Kežmarok 28. apríla (TASR) - S 23 hráčmi začal v pondelok letnú prípravu na suchu hokejisti MHK SkiPark Kežmarka, nováčik uplynulého ročníka slovenskej extraligy.
Podtatranci sa zišli pod vedením nového trénera Vladimíra Klingu, ktorý na začiatku apríla nahradil na striedačke Miroslava Ihnačáka.
"V tejto fáze prípravy sa budeme sústrediť na rozvoj všetkých pohybových schopností. V rámci tréningového procesu nás čakajú aj sústredenia v Štrbskom Plese a vo Vyšných Ružbachoch, " povedal pre TASR Klinga. Príprava Kežmarčanov na ľade sa začne 20. júla, predtým vedenie klubu dopraje hráčom trojtýždňovú dovolenku.
"Pred novou sezónou chceme posilniť najmä defenzívne rady, keďže nám odišli štyria obrancovia. Zatiaľ je istý len príchod Miroslava Droppu z Liptovského Mikuláša a Romana Gavaliera z Belfastu, " dodal kouč. Kežmarčania v uplynulej sezóne obsadili deviate miesto, v tej nasledujúcou je prioritou záchrana v najvyššej súťaži: "Naším jednoznačným cieľom je vyhnúť sa baráži a udržať sa v extralige, " povedal Klinga.
 

Vyberte región